Oeps

De website is gemaakt voor grotere schermen.
Je kunt hier de mobiele site bekijken.

Het DapperDagboek in uw ziekenhuis?

Het DapperDagboek gezien en u wilt het Dagboek, het DapperDiploma en de Plakkers ook bij u in het ziekenhuis of zorginstelling? Dat kan!
Wij hebben de stappen voor u alvast op een rijtje gezet:


Stap 1: Stuur een e-mail naar info@stichtingdapperkind.nl met uw contactgegevens. Wij nemen graag contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of meer informatie. 
NB: Het DapperDagboek en alle onderdelen worden gratis verstrekt!

Stap 2: Na het kennismakingsgesprek en/of meer informatie nog steeds enthousiast? Dan kunnen wij samen toewerken naar de lancering van het DapperDagboek in uw ziekenhuis of zorginstelling. 
Het DapperDagboek wordt gepresenteerd zodat ermee aan de slag kan worden gegaan, de materialen worden besteld en op maat gemaakt en de eerste DapperDagboeken worden feestelijk uitgereikt. 

Stap 3: Het DapperDagboek kan nu worden uitgedeeld! Uiteraard houden wij regelmatig contact met jullie om de werking van het DapperDagboek te evalueren. Kijk ook vooral op deze site voor meer informatie over het DapperDagboek, de DapperPlakkers, het  DapperDiploma  (voor korte opnames en 'kleine' ingrepen) en verhalen van dappere helden

Bent u een ouder en wilt u ook graag een DapperDagboek voor uw kind? Geef dan onze contactgegevens door aan uw ziekenhuis of zorginstelling. Wij verzorgen het graag.

Iedere dappere held een DapperDagboek/DapperDiploma!
Postbus 3085
4200 EB Gorinchem
Tel: +31 (0)6 51 01 63 62
info@stichtingdapperkind.nl