Oeps

De website is gemaakt voor grotere schermen.
Je kunt hier de mobiele site bekijken.

Sponsor een DapperPlakker, een DapperDagboek of doe een eenmalige donatie

DapperDagboek
Voor slechts € 35,- per jaar sponsort u al een DapperDagboek inclusief inhoud! U kunt ervoor kiezen om één of meerdere DapperDagboeken te sponsoren. U wordt, indien gewenst, op de website vermeldt en wij kunnen een link in uw vermelding op de site aangeven. U zit niet vast aan een contract en u kunt dus elk jaar geheel vrijblijvend opnieuw kiezen of u ons weer wilt steunen.

DapperPlakker
U kunt een deel van uw eigen Plakker sponsoren vanaf € 500,- per jaar. Voor € 2.000,- sponsort u zelfs uw eigen DapperPlakker! U ontvangt een officieel certificaat van sponsoring en u mag de afbeelding van de Plakker gebruiken voor promotionele doeleinden. Ook wordt u op de website getoond met gewenste tekst en (indien van toepassing) logo. U zit niet vast aan een contract en kunt uiteraard elk jaar opnieuw bepalen of, en zo ja hoe, u ons wilt sponsoren. 

Eenmalige donatie
U kunt het DapperDagboek natuurlijk ook steunen door het overmaken van een eenmalig, zelf te kiezen bedrag. Ook hiervoor bedanken wij u natuurlijk zeer hartelijk!

Interesse gewekt en het DapperDagboek in uw hart gesloten? Bepaal uw manier, klik hier en doneer direct via iDeal of via factuur! Alvast heel erg hartelijk bedankt voor uw bijdrage en steun!!

ANBI status

Stichting Dapper Kind is in het bezit van de ANBI status. Dit betekent dat al uw giften, privé of zakelijk, fiscaal aftrekbaar zijn!  Stuur een mail met uw vragen naar info@stichtingdapperkind.nl. Wij helpen u graag!

Vind ook meer informatie op Belastingdienst.nl 
<
Postbus 3085
4200 EB Gorinchem
Tel: +31 (0)6 51 01 63 62
info@stichtingdapperkind.nl