Oeps

De website is gemaakt voor grotere schermen.
Je kunt hier de mobiele site bekijken.

Ziekenhuizen met het DapperDagboek

Wil je weten in hoeveel ziekenhuizen en zorginstellingen het DapperDagboek inmiddels wordt uitgedeeld? Neem dan een kijkje in ons overzicht. Klikerdeklik! 

Mis je nu een ziekenhuis, zorginstelling of thuiszorgorganisatie? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij proberen ook daar het DapperDagboek te lanceren !

Erasmus MC-Sophia - Rotterdam
Vanaf 1 februari 2014 ligt het DapperDagboek voor een pilot in het Erasmus MC-Sophia op de afdeling Chirurgie Zuid. De evaluatie van deze pilot was op 26 juni 2014 en iedereen was unaniem: ''Een schot in de roos!''. Natuurlijk waren er een paar dingen die veranderd moesten worden. En ook dat was positief, want het gaf ons de kans om wensen van de kinderen, ouders en de professionals mee te nemen. Vanaf september zullen er langzaam steeds meer afdelingen met het DapperDagboek gaan werken.

Medisch Spectrum Twente - Enschede
Vanaf juli 2014 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Topklinisch Medisch Spectrum Twente in Enschede. 

Beatrixziekenhuis - Gorinchem
Vanaf 1 oktober 2014 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. 

Albert Schweitzer ziekenhuis - Dordrecht 
Vanaf 1 februari 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordrecht. 

Amphia ziekenhuis - Breda
Vanaf 9 maart 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Amphia ziekenhuis Breda, locatie Langendijk. Vanaf 1 mei wordt het ook uitgedeeld op locatie Molengracht. 

St. Elisabeth ziekenhuis - Tilburg
Vanaf 14 mei 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Sint Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. 

Rijnstate ziekenhuis - Arnhem 
Vanaf 1 juni 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.  

Wilhelmina ziekenhuis - Assen
Vanaf 12 oktober 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. 

Centrum voor thuisbeademing en ademhalingsstoornissen bij kinderen - Erasmus MC - Rotterdam
Vanaf 29 oktober 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in de thuissituatie van kidneren door het  Centrum van Thuisbeademing en Ademhalingsstoornissen bij kinderen van het Erasmus MC Rotterdam. 

VU Medisch Centrum  - Amsterdam
Vanaf 12 november 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het VU Medisch Centrum.

Pallieterburgt - Capelle a/d IJssel 
Vanaf 3 december 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in de Pallieterburgt.

Noordwest ziekenhuis groep (Gemini) - Den Helder
Vanaf 10 december 2015 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld bij de Noordwest ziekenhuis groep.

Thuiszorgorganisatie Kids2Care Zuid-Nederland
Vanaf 23 februari 2016 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld door de thuiszorgorganisatie Kids2Care Zuid-Nederland.

Elkerliek Ziekenhuis - Helmond 
Vanaf 25 februari 2016 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.

Gelderse Vallei - Ede
Vanaf 1 maart 2016 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in de Gelderse Vallei in Ede. 

Isala Ziekenhuis - Zwolle
Vanaf 8 maart 2016 wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Isala ziekenhuis in Zwolle. 

Thuiszorgorganisatie Kids2Care (Noord)Nederland 
Vanaf 22 maart 2016  wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld door de thuiszorgorganisatie Kids2Care (Noord)Nederland

Ikazia ziekenhuis - Rotterdam
Binnenkort! 

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis afdeling West - Amsterdam 
 Vanaf 3 mei 2016  wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. 

Bravas Ziekenhuis - Bergen op Zoom
Vanaf 10 mei 2016  wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld door het Bravas ziekenhuis afdeling Bergen op Zoom.

Amphia polikliniek Oosterhout
 Vanaf 2 juni 2016  wordt het DapperDagboek, de Plakkers en het DapperDiploma uitgedeeld op de polikliniek van het Amphia in Oosterhout. 

Binnenkort
Bethesda ziekenhuis  - HoogeveenWaar ligt het DapperDagboek allemaal? 
Postbus 3085
4200 EB Gorinchem
Tel: +31 (0)6 51 01 63 62
info@stichtingdapperkind.nl