Het DapperDagboek!

Shop nu fantastische kleding!

Digitransfer heeft een fantastische webshop gemaakt voor Stichting Dapper Kind. Je kunt heel veel kleding helemaal op maat laten bedrukken, bijvoorbeeld met je eigen naam of de naam van je bedrijf of sportvereniging. Zo heb je altijd je perfecte outfit! En alsof dat nog niet genoeg is, gaat er van ieder gekocht item een percentage naar het DapperDagboek! Steunen is nog nooit zo makkelijk geweest! Neem snel zelf ook een kijkje en shop op http://www.digitransfer.info/dapper-kind !

Enthousiast geworden? Kom in actie!

Kom in actie voor het DapperDagboek! Organiseer een sponsorloop, bak lekkernijen, zamel lege flessen in of doe een zakelijke donatie. Op kominactie.dapperdagboek.nl kun je een eigen pagina maken en actievoeren! Alle hulp is welkom, dank je wel! 
Schrijf je ook in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief en volg ons op facebook! Bedankt! 

Het DapperDagboek in uw ziekenhuis?

Het DapperDagboek gezien en u wilt het Dagboek, het DapperDiploma en de Plakkers ook bij u in het ziekenhuis of zorginstelling? Dat kan!
Wij hebben de stappen voor u alvast op een rijtje gezet:


Stap 1: Stuur een e-mail naar info@stichtingdapperkind.nl met uw contactgegevens. Wij nemen graag contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of meer informatie. 
NB: Het DapperDagboek en alle onderdelen worden gratis verstrekt!

Stap 2: Na het kennismakingsgesprek en/of meer informatie nog steeds enthousiast? Dan kunnen wij samen toewerken naar de lancering van het DapperDagboek in uw ziekenhuis of zorginstelling. 
Het DapperDagboek wordt gepresenteerd zodat ermee aan de slag kan worden gegaan, de materialen worden besteld en op maat gemaakt en de eerste DapperDagboeken worden feestelijk uitgereikt. 

Stap 3: Het DapperDagboek kan nu worden uitgedeeld! Uiteraard houden wij regelmatig contact met jullie om de werking van het DapperDagboek te evalueren. Kijk ook vooral op deze site voor meer informatie over het DapperDagboek, de DapperPlakkers, het  DapperDiploma  (voor korte opnames en 'kleine' ingrepen) en verhalen van dappere helden

Bent u een ouder en wilt u ook graag een DapperDagboek voor uw kind? Geef dan onze contactgegevens door aan uw ziekenhuis of zorginstelling. Wij verzorgen het graag.

Iedere dappere held een DapperDagboek/DapperDiploma!

DapperDagboek

Het DapperDagboek vertelt jouw persoonlijke verhaal. Voor elke behandeling die je ondergaat krijg je een DapperPlakker, speciaal ontworpen voor die behandeling of dat onderzoek. Naast de Plakkers kun je ook je tekeningen, foto's en verhalen bewaren. Zo wordt dit jouw unieke dagboek.

Lees hier meer over DapperDagboek

DapperPlakkers

Hier vind je alle Plakkers van het DapperDagboek en uitleg over wat ze betekenen. Deze krijg je als tastbare herinnering voor iedere (ziekenhuis)ervaring.
Er zijn wel 64 verschillende situaties waarmee je alle kanten op kunt.

Zie hier alle DapperPlakkers

Over Stichting Dapper Kind

Langdurig, ernstig of chronisch ziek zijn is niet makkelijk, zeker niet voor kinderen. Nog een keer prikken, nog een onderzoek, vaak zien de kinderen er als een berg tegenop.
Het DapperDagboek zorgt met DapperPlakkers voor een kleine beloning tijdens de behandelperiode en wordt daarna een dierbare herinnering.

Op www.stichtingdapperkind.nl kun je alles lezen over de stichting. Welkom en succes! 

Contactgegevens

Postbus 3085
4200EB Gorinchem
Tel: +31 (0)6 51 01 63 62

KvK: 56502605
IBAN: NL24RAB00174365853

www.stichtingdapperkind.nl
facebook.com/stichtingdapperkind
info@stichtingdapperkind.nl